Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
last paper tokkaaawwww
Tuesday, 25 August 2015 • 05:37 • 0 comments

Hi mcm biasa lah kan gua rindu nak menaippppp ni :D heheh and yahh! ayat dah tunggang langgang zz! btw tadi baru je habis trial :D alhamdulillah :') tapi entah lah ek, dalam happy triial dh habis, terselit rasa marah bercampur geram. haih. ye lah mmg aku kat rumah tak baca buku pun sebab aku bukan jenis yg dah nk exam baru nk baca buku. paham paham je lah nnti nk jawab paper macam mna. bukan tiru ok! ingat balik lah apa yg cikgu ajar. even kadang kadang menyesal gak sebab tak baca buku tapi its okay. aku jawab semua berdasarkan apa yg aku tahu time beljar kat kelas.
tapi tu lah kan ade pula yg main cakap lepas je. cikgu X. bagi nama simple je lah eh X je. hhahaa. tadi time paper yg last tuu tak silap aku paper kh tau. aku actually dh siap dh jawab then adat lah kan org yang dh siap jawab exam mestilah nak pandng kiri kanan, abes takkan nak mengadap kertas je tak macam petak pula kan rasa dia lol. dhtu aku baru je pandang muka budak budak ni tetiba ckgu X tu terpandang aku. dengan muka berlagak tahu dia tu dia boleh ckp mcm ni en 
JUJUR JE LAH AINN, KALAU AWAK DAPAT 100% TAPI MENIRU TAKDE GUNA JUGA
guys can you feel me ?hahahaha kuat kot dia cakap. aku mula mula tak dgr sangat apa yg dia ckp, aku dengar dia sebut nama aku je zz. then lepas dh habis tu aku tanya mmber aku yg duduk dekat dgn dia apa yg dia ckp, pehh berasap juga lah dengar en. and guys you knw what? bukan kali pertama dia sound aku mcm tu. exam mdyear aritu pun dia sound aku gak. sumpah aku punya geram tu kan smpai takleh kawan sampai terkeluar air mata ni. apasal aim aku sey? aku berani lah sumpah depan alquran, satu huruf kt kertas mmber aku pun aku tak tgok :/ padahal budak yg dekat dengan dia tu siap keluar phone time exam. aku perati je. haissss sakit hati.... dah tadi mcm ade mood nk share story tp cerita pasal cikgu X ni terus takde nafsu nk tgok keyboard ni hahaha.

btw aku tak berdendam pun dgn cikgu tu cuma ye lah kan, korang suka ke kena sound direct pasal benda yg korang tak buat kan? zz... bye


0 Comments:

Post a Comment



PAST
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • 15102014, 28102014 - 06122014
  • BAE :')
  • Ya Allah :')
  • The End!
  • Bosan
  • Rindu ?
  • Sekian lama
  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013

  • Daisypath Anniversary tickers