Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
15102014, 28102014 - 06122014
Tuesday, 9 December 2014 • 09:57 • 0 comments
hi. assalamualaikum.
dah lama tak blogging yow! hahaha :) and ya, agak "awkward" sikit skrg ni lol.

tajuk kali ni mcm mengarut je. nombor? apa tu? hahaha its actualy tarikh. start kenal , start together gether and ya for sure perpisahan. err ayat bm sangat lah hahaha. 

15 oct 2014, wednesday.
aku sebenarnya dah lama kenal dia. cuma kenal gitu2 je sebab err entah lah sebab apa. kawan aku balqis ajak keluar sebab dah lama tak keluar. aku pun ok je sebab aku mmg suka kalau keluar dengan kawan kawan aku ni hehe. cuma time tu bihah dengan aisyah tak join. er maybe. yg join balqis and ofc dengan dia punya sehati sejiwa puding roti dia haha, asri, baby, and "dia", actually hari yg kitorang keluar tu hari tu birthday "dia" haha. kitorang pergi R&F and then cs. time tu kitorang tak rapat pun sebab "dia" tu mcm pemalu sikit haha. "dia" suka senyum. bila aku usik "dia" je nanti "dia" ketawa sikit lepastu senyum. haha maybe tak biasa kod keluar dengan budak bawah umur. haha tapi actually yg nampak mcm bawah umut tu "dia" hehe. dia comel. aku suka tengok dia senyum melting gituuuu haha cewah. and then malam pula kitorang ada birthday party er tak silap aku aini. yah maybe. jap rasa tak payah cerita kot sebab takda kena mengena haha. malam tu "dia" suruh aku send gambar "dia" so aku add lah "dia" dekat wechat. lepastu dah balik  semua "dia" tegur aku tu pun sebab nak gambar puihh haha. start malam tu selalu juga lah aku chatting dengan mamat tu. dan hampir setiap hari juga kitorang lepak. yah. lepak empat orang haha. 
semenjak haritu aku dengan "dia" makin rapat. aku pun rasa aku dh suka 'dia" haha. lepas 6 bulan setengah aku single and now skrg aku fall in love dengan orang yg aku baru rapat. haha. time tu "dia" pakai hp biasa je. so kalau tgh lepak "dia" slalu guna hp aku on twitter "dia". and "dia" tak sign out pun. rajin juga lah aku dajal tweet "dia" hehe. one day "dia" buka acc aku kat hp "dia" and "dia" tulis nama "dia" dekat bio aku. dalam hati aku dah kenapa mamat ni hilang akal ke apa haha. aku pun ikut juga lah tulis nama aku kat bio "dia" . pikir sweet ah tapi mmg sweet pun haha bagi aku lah. hehe.

28 Oct 2014, tuesday.
genap 7 bulan dah aku single and ofc lah rasa nak jadi milik seseorang tu ada. aku single pun sebab aku nak relax kan hati aku. ye lah kena game dengan ex kod siapa tak sakit hati kan haha. bagi aku single untuk masa yg lama tu membantu lah juga. hati aku skrg dah okay. aku dh boleh terima seseorang dalam hati aku(dia) 
malam tu kitorang ws, "dia" kata si pudin tu cakap kat "dia" yg kitorang ni nampak mcm couple tapi tak couple pun bla bla bla. ah sama je macam si balqis -.- elok lah tu sehati sejiwa sangat kan hahaha. aku tak tahu lah apa aku mimpi semalam, mimpi indah kot sebab lepas "dia" cerita pasal tu "dia" terus melamar aku. hahaha macam tak sesuai je ayat melamar tu. whtever lah haha. and yay skrg aku dah tak single dah. happy aku hanya Allah je yg tahu xD weeheee :) and to be honest aku banyak kali mimpi pasal "dia". aku pun pelik sebenarnya -.- sebab aku jarang mimpi boyfriend aku hahaha tapi kali ni err asik "dia" je masuk mimpi aku haha. i love him yes i really do. kali ni rasa dia lain. tak macam sebelum nya. entah lah sama ada betul betul lain or sebab aku dah lama single hahah. apa aku boleh cakap aku tak pernah tak rindu "dia". tak pernah tak sayang "dia". lol. aku agak geli lah juga dengan ayat aku sendiri hahaha.
tapi , semua tu berubah lepas "dia" dh mula kerja. mula mula aku tak lah kisah sangat tapi hari makin hari "dia" berubah. immediately . "dia" dah tak mcm dulu, aku cuma mampu pikir positive je. maybe "dia" penat sebab kerja tu yg selalu tak ws aku. kitorang pun skrg jarang jumpa. 

6 dec 2014, (10.25p.m)
malam tu "dia" ws aku. then dia kata "dia" nak putus. masa tu Allah je tahu apa perasaan aku. tapi alhamdulillah aku tak nangis. maybe sbb dh terlalu banyak air mata yg keluar pasal "dia" tu yang tak nangis lagi. "dia" kata kita boleh jd kawan boleh ws lagi boleh lepak. aku pun terima je tu semua. aku tahu Allah plan yg terbaik untuk aku. lepas je putus esok nya smpai skrg "dia" sepi. dia kata masih boleh ws boleh kawan? ah sembang! dalam hati aku selalu ckp "mana lah kau ni. ws lah aku. aku rindu kau" tapi "dia" lansung tak ws aku. 
sampai lah skrg(malam ni) , semua nya dh terjawab. maybe korang getback. wow :) apa yang aku pikirkan semua nya jadi betul2. congrats awak :) you did a great job :) 
kau pikir aku takde perasaan ke bila tengok gmbr ws kau gmbr ex kau? ingat aku takde perasaan ke? aku manusia weh aku perempuan ada hati and perasaan. apa tujuan kau datang dalam hidup aku? cuma nak hancurkan hati aku ? aku tak sangka kau mcm ni :') kau tahu tak aku still sayang kau. weh even banyak mana kau sakitkan hati aku , aku masih tetap syg kau tau. tapi ni kau balas ? apa yg jadi dengan alasan yg kau pakai time minta putus tu ? thanks bro. thanks, penat 7 bulan aku pulihkan hati aku tapi kau senang senang hancurkan dia :') thanks sangat sangat. jangan datang lagi dalam hidup aku. aku benci kau :'( even hakikat sebenar sayang aku tak pernah kurang. tapi aku cuba. aku cuba lupakan kau lupakan semua nya. 


Last word, thankyou fr everything :) 
xoxo.




0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • BAE :')
  • Ya Allah :')
  • The End!
  • Bosan
  • Rindu ?
  • Sekian lama
  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013
  • Sayang ?

  • Daisypath Anniversary tickers