Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
Ya Allah :')
Tuesday, 13 May 2014 • 09:23 • 0 comments
 
Hye guys :') dah lama tak post ~ em rindu nya :p haha ngada ngada nya ainn ni :p banyak lah nak ceritakan kali ni. Tapi tak tahu lah sempat ke tak nak cerita ni haa. sekrang pun dah pukul 12.00 a.m. 

Sebelum tu nak ucapkan Happy Mothers Day !! untuk semua wanita yang bergelar ibu dan juga untuk my mom :) Fawziah Abdullah :* mak, terima kasih sebab jaga ainn selama ni. terima kasih sebab sabar dengan perangai anak mak yang satu ni. ainn doakan mak bahagia selalu dan dipanjangkan umur :* youre the best mom :) 

Hmm bulan ni banyak benda terjadi dalam hidup ainn. suka duka ade :) exam dah dekat. eh ? em bukan dah dekat . tapi mmg dah dekat gila gila ni haa. esok exam. insyaallah esok ainn boleh jawab semua nya :) esok ainn exam bahasa melayu je :) tapi hmm. bila nak dekat exam ni ade pula satu masalah dtg pd ainn :( nak cerita kat sini tapi . hm nanti lah ainn cerita :') ainn skrg nak berubah. ainn yg sekarang bukan ainn yg dulu. ainn nak berubahhhhh!! tk nak jadi gila gila lagi dah . pendiam ? hm insyallah lah. 

ni semua terjadi masa hari sabtu baru baru ni :') tabahkan hati mu ainn :') baru je semalam ainn nangis. tapi seorang pun tak tahu :') diorang tak tahu and takkan amek tahu pasal ainn. ainn tak penting pun :') tapi masih terpikir lagi masalah tu. ainn tak tahu lah macam mana nak mula :( tapi hati ni hancur sangat :( ya allah.. tolong lah ainn. ainn takk kuat dah nak pendam semuanya.. ainn nak luahkan tapi ainn tak ready. lagipun kalau ainn luahkan sekrang , dengan diorang semua pun ikut stress. dah lah exam esok :( one more ainn tak yakin. ainn tak rasa kalau ainn luahkan semuanya dorang akan paham perasaan ainn :( 

agak agak lah eh, kalau ainn luahkan semuanya, diorang akan menangis tak ? diorang akan menyesal tak ? diorang akan pikir tak semua ni ? ade tak semua ni belaku ? hm ainn tak rasa semua tu akan terjadi.. ya allah :'( tolong ainn..ainn tak tahu nak cerita masalah ainn ni pada siapa :( ade lah jugak ainn cerita masalah ni kat 2 orang. tapi ainn tak tahu lah diorang ni paham situasi ainn or diorang sje sje buat buat paham :'/ masa ainn cerita kat 2 orang ni. ainn tahan je air mata :'( tapi yg lagi seorang ni ainn tak boleh tahan air mata.. and ainn nangis . tapi ainn rasa dia tak tahu kod ainn nangis. sebab ainn cerita kat dia dalam wechat. takkan lah dia nampak pula kan yg ainn nangis :') 

ainn kalau boleh nak lari dari semua ni. ainn nak pergi jauh sejauh jauhnya. tapi nak buat macam mana. request ainn yg nak pindah kl tu pun mak ainn kata tak boleh :( lagipun ade sorang kawan ainn ni tak bagi ainn pindah :/ ok lah ainn takkan pndah. tapi as long as awak still sekola situ ok kawan ? :') sebab ainn mmg perlukan awak :') awak je tempat ainn luahkan semua perasaan ainn .. thanks lah awak sebab awak masih sudi dengar masalah ainn :') ainn syg awak :') tapi ainn harap awak jaga k cite yg ainn pernah bagitahu kat awak ? pls jangan bgtahu org lain :( ainn percayakan awak sepenuhnya.. terima kasih kk awak :* 

ada lagi nak cerita , tapi tengok lah nanti ada masa ainn sambung cerita :') now, ainn nak rehatkan otak. nak tidur dah :') goodnight bloggers ! assalamualaikum. xoxo !

wish me luck in my midyear exam! tq muchxx



0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • The End!
  • Bosan
  • Rindu ?
  • Sekian lama
  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013
  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers