Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
BAE :')
Thursday, 15 May 2014 • 09:49 • 0 comments
 Bae ? semua orang tahu kan apa maksud dia ? haha ok :') bae ? em ainn single :p takde boyfriend pun ! tapi kawan special tu ada lah seorang :') nak tahu siapa ? eh tak payah lah tahu :p haha xD ainn kawan dengan dia dari ainn form 1 lagi. Dulu kitorang banyak kali gaduh :/  banyak sebab . tapi em .. benda yang lepas tak payah lah kita pikir kan xD ainn cerita pasal dia ni pun sebab ainn bosan then tiba tiba terpikir kat dia xD 

Awak? thanks sebab awak selalu bagi Ainn semangat :') Bila ainn ada masalah awak selalu ada untuk ainn :') awak lah kawan lelaki yang ainn paling rapat :') pernah juga dulu ainn suka dekat awak. tapi ainn tahu awak tak kan pernah suka dekat ainn. so ainn biarkan je lah perasaan tu hilang dengan sendiri :') tapi sekarang ni dia macam muncul balik :/ entah lah wak.. kita maybe rapat. tapi kita just rapat dalam fon je :') bila jumpa pun pandang2 je :') tegur pun jarang.. ainn teringin jugak kita jadi kawan rapat dekat luar. means kita tegur tegur. gurau gurau, tapi tu semua hanya mimpi kod :/ haishhh :')

Kadang kadang ainn terpikir. kenapa awak tak tegur ainn :/ kenapa awak jarang berbual dengan ainn bila kita jumpa kat sekolah ? tapi bila awak dengan budak tu, awak okay je. ainn kadang kadang jeles juga bila tengok awak berbual bergurau dengan budak tu. tapi ainn diam je. siapa ainn nak jeles kan? kita ni pun just kawan je :') kedudukan kita yg paling rapat pun yang masa sukantara kat sekolah tu :') maybe awak tahu bile ? :) tak nak lah bagitahu~ hehe . 

Apapun ainn terima kasih sangat kat awak. Ainn tak tahu nak balas semua kebaikan awak selama ni~ Ainn selalu cerita kat awak pasal hidup ainn kan ? ainn harap awak tak rimas dengan ainn .. sebab awak lah satu satunya orang yg sudi dengar semua nya. tapi ainn tak de lah cerita semua msalah ainn kat  awak. kalau ade yang ainn sanggup pendam. ainn cuba pendam. tapi kalau tak boleh nak pendam.. ainn cerita kat awak :') ainn harap awak akan slalu ade time ainn susah or senang :')

Ainn minta maaf kalau dulu ainn banyak sakit kan hati awak, ainn ego and selfish. tapi percaya lah. ainn buat tu semua bersebab. ainn tak nak orang lain rampas awak dari ainn. nanti ainn dah takde kawan mengadu :/ tapi , ainn tengok awak happy je dengan budak tu. sebab tu ainn lepas kan awak. lama jugak kan dulu kita tak bertegur ? asal kita chatting je mesti gaduh :') rindu betul conversation lama lama kita. nak baca macam mana. fon ainn rosak :'( sedih sangat. emm :')  apa pun thankyou sebab awak masih ada bila ainn perlukan :') iloveyou bae :) xoxo,bye!



0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • Ya Allah :')
  • The End!
  • Bosan
  • Rindu ?
  • Sekian lama
  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013
  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers