Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
The End!
Tuesday, 18 February 2014 • 05:47 • 0 comments

Hello Assalamualaikum :) tamat lah sudah persahabatan kita. setahun lebih je ain kenal awak :D takpa , tak kesah dah semua tu :') dah biasa kehilangan :D hahah lol -.- ayat jiwang lah ea :p act lepas gaduh haritu kitorang dah berbaik. siap sweet2 lagi. then tanpa sebab munasabah kitorang terus tak berhubung antara satu sama lain. dia lebih pada perempuan tu. 
Ain tak terasa hati pun. sebab ain dah tahu kita memang tak boleh dan tak akan berbaik untuk selama lamanya. hahaha gila suda! thankyou lah sebab pernah dgr cerita cerita ain :') hargai sngat..
Buang semua perasaan jauh2. dah tak nak lagi dah rasa sakit. ain pun ada perasaan :') sedih juga bila pikir pasal kita. *kita? ok lol* haha tulis post ni pun air mata dah bergenang. dengan dengar lagu yg betul2 sama macam situasi ain pula tu -.- takpa. ni last ain nangis sebab awak ok :) lepas ni tak dah. ain nak lupakan awak. act tak nak pun buat. tapi ain terpaksa buat. ain tak boleh terus macam ni. derita sangat! 
Sekrang ni rasa benci mula hidup dlm hati ni :/ kenapa lah ea. ain sendiri tak paham.. ain ada post momment pasal kita. lepastu awak kata takya ungkit kan? ok :) janji tak buat lagi! kita buat macam tak pernah kenal ok ? :') tu kan yang awak nak ? hahaha best lah kan :) takpe .. buat lah apa awak nak buat -.- ain takkan ganggu hidup awk lagi. kalau rindu pun ain akan cuba buang rasa tu. ok? stranger ? hee :') 
ain post ni pun tak minta pun simpati dia.. and tak mintak pun dia baca semua ni.. just post it. blog ni dah macam diary ain :') hahaha :) apa pun.. mulai skrg, awak boleh anggap kita ni udara. yang ade dekat sekitar awak tapi awak tak nampak. ok cun :) last post pasal awak, bye! xoxo!

Dear perempuan, awak dah puas ? ok haha macam jahat je ayat tu -.- tolong jangan rampas lagi apa apa dr aku . dari kawan kawan aku. kau dah amik dia kan ? so please -.-



0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • Bosan
  • Rindu ?
  • Sekian lama
  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013
  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers