Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
Sekian lama
Friday, 7 February 2014 • 08:23 • 0 comments

Yay! setelah sekian lama tidak menaip :D excited gila nak post something dekat blog comot kita ni :) Hehehe biasalah budak sekolah kan :) busy busy busy dengan study study study :( so sad T.T But its okay lah :') asalkan still boleh berblogging kan :) hehe :)

First sekali sorry sebab tak tunaikan apa yg post lepas :) Hehe sorrry lah ye. Semenjak balik dari Kelantan tu, ain tak berkesempatan nak memegang laptop ni :) apa pun, best sangat ! kitorang setiap malam pergi Wakaf Che Yeh :D hehe well dah hotel depan dia je :) teringin nak pergi sana lagi :) crush ain pun pergi sekali masa tu :) so dapat lah kenal dia lebih sikit . Even tak banyak bercakap dengan dia. maluuuuu! hahahah dia tu kpoppers -.- nak jugak :p apa pun, itu lah satu perkara yg takkan ain lupakan :) wuuu :*

Pernah tak korang kehilangan orang yang korang sayang ? hmm itu terjadi pada ain :/ sampai skrg ain still pikir kan dia and our kenangan T.T haishh lah kawan, kenapa awak suka amik apa yang ain ada ? kenapa wak? ain tak tahu lah ae apa masalah kitorang. Dari darjah 6 sampai skrg tak pernah tak berlaku :( mesti tu semua ade kena mengena dengan awak :( awak tahu kan kita sayang dia ? apa yang awak mampu cakap, 'sorry' je ? hm :') takpa lah wak, kita kuatkan semangat je :') biarlah Allah yang tentukan semua nya :') kita tahu dalam kelas kita dua bercakap bergurau semua. tapi hati masing masing tak ikhlas ? hm dah kenyang dengan semua perkara ni :') takpa lah. asalkan awak bahagia dengan dia :') kita dengan dia bukan ade special relationship pun :') cuma apa yang kita dapat cakap.. kita sayang sangat kat dia. 

Siapa dia tu ? hm budak tu yg ain pernah post sebelum ni. ain lupa apa tajuk post tu, tapi ade lah berkenaan dengan ttm or abg angkat gitu :') haihh. dia lah tempat ain ceritakan masalah ain, tapi dulu lah. sekrang ni takda orang pun nak dengar :( dia je yang special bagi ain, and itu dulu :( skrg ni kalau boleh mesti nak gaduh je dengan dia :( sebab apa ? memasing ego !!!!! huwaaa and lepas gaduh tu mesti ade air mata keluar :( haihhh apa ni ?! sebab apa ? hm setiap kali gaduh dengan dia, ain teringat dekat arwah abang ain yang ain paling sayang :'( ahh rindunyaa! dulu, dia lah peganti arwah abang ain.. tapi sekrang dah takda :') ain sabar je :') semenjak dari rampas merampas lah konon tu kan, ain terus berubah. ain kuat kan semangat and try move on. ain tak pernah dah tegur dia :') even sebenarnya nak tegur ? tapi no ain no.. smpaikan suatu hari tu dia tegur ain and kata ain dah berubah :') hm sorry awak..

Dahlah tak nak cita banyak sangat :p haha itu je buat kali ni. xoxo bye!!



0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013
  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers