Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
Rindu ?
Friday, 7 February 2014 • 20:34 • 0 comments

Hello :) hm :') tak tahu nak mula dari mana . tapi .... ok ok sat naa :D 

Awak kata kita tak rindu awak sebab kita tak pernah tegur awak ? awak tahu ? tiap malam kita pikir awak, kita selalu bayangkan yang kita macam dulu lagi :') sampai kan masa kita gaduh dengan awak tu, kita termimpi mimpi awak :'( tapi kita bersyukur lah sebab mimpi tu buat kita punya rindu terubat :') awak pe tahu ? selalu cakap kita tu ini . kita rindu sangat kat awak, tapi tak dpat diungkap dengan kata kata sebab kita betul betul rindu nak membebel kat awak :/ Hanya Allah je tahu wak, besar mana rindu kita kat awak .. 

Ye, memang kita tak tegur awak. sebab apa, sebab kita tahu mesti nanti gaduh lagi. kita kan degil, ego! kita harap sangat awak faham kita :') haihh. apa kita mampu buat,  just berdoa je dekat Allah :') awak tahu, kita stress gila pikir kan pasal masalah kita ni :( tapi awak ? hm tak nak lah cakap banyak, nanti makin bergaduh.. 

Awak nak kita lupakan awak ? and awak kata awak try lupakan kita ? hm sampai macam tu sekali eh wak ? mengalir air mata kita baca wc awak tu :') sentap gila wak! maybe antara kita dah tak boleh nak berbaik. Aih tak pe lah maybe itu yang terbaik kod bagi awak :') ok awak nak macam tu, kita try ! tapi kita tak boleh :'( hm Ya Allah .. kita kena kuat ! yes .. hm kita sayang awak , kalau itu yang awak nak, takpe lah.. apa pun rindu awak :') rindu awak yang dulu :')

xoxo, bye!



0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • Sekian lama
  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013
  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers