Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
Bosan
Friday, 14 February 2014 • 07:43 • 0 comments

Hola guys :) kali ni taknak cerita pasal bende lain -.- korang ? korang mesti bosan kan tengok blog Ainn ni ? ye lah skin sama je. tak geti geti nak tukar ke Ainn oi :3 hehe cakap kat diri sendiri sat :p Ainn pun bosan tgok blog Ainn . takde perubahan xD kikiki :p memang lah nak tukar skin tapi tak tahu lah nak pakai skin apa -.- ade cadangan tak ? takpun akak akak senior yang pandai edit skin tu, edit kan lah blog comot Ainn ni.. biar dah tak comot dah xD huhuu :) 

Takpe lah, if ade masa ainn aku cari skin yang comel comel k , tu pun nanti bila ainn dah tak busy :) sekarang ni pun curi curi blogging xD homework diketepikan kejap :p heheh... itu je nak post ! hope korang enjoy dengan blog ainn ni :) xoxo bye!

13/2 : im taken :) alhamdulillah :) btw kepada Encik Fruitheart, anda makin sombong ye dengan saya :'/ hmm okay takpa, anda kan dah taken xD hihihi :p ehem ehem . encik fruitheart tu just kawan saja :) hehehe kita dah ade buah hati ler :*



0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • Rindu ?
  • Sekian lama
  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013
  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers