Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
Teman Tapi Mesra ( TTM)
Tuesday, 3 December 2013 • 02:16 • 0 comments
 Hye, Assalamualaikum ! wuhuuu semangat nak update post kat blog ni berkobar kobar pula semenjak dua ni. Walaupun takde idea tapi tetap juga nak post sesuatu :) haha :D 

Hmm, cuti panjang ni nak keluar pun susah :( why ?? tengok lah keadaan kat luar sekarang :/ asyik hujan jeg , haiss sejuk mekk >.< hihi,, rasa macam nak main hujan tapi takut demam pula :( lagi pun mak tak bagi main hujan :/ huhuuu :D

Ehh , balik pada topic! TTM ? ain dah malas nak ade ttm lagi :( mesti penghujung nya salah sorang jatuh cinta and then ber musuh -.- menyampah nya . apa lah diorang ni ! ain anggap diorang ttm jeg tak lebih, tiba tiba berharap lebih pula dekat ain. bila ain tolak , mula lah nak membenci benci -.- aiyooo tak suka betul . 

Walaupun ade seorang budak ni teman tapi mesra ain, ain tak nak gelarkan dia ttm ain. takut jadi bende sama -.- dia jeg ain rasa ikhlas berkawan dengan ain :') laki lain ? hampeh ! bila ain ade masalah mesti dia yg jadi pendengar setia ain :D ain happy pun dia ade :) ain memang suka kawan dengan dia :) ain anggap dia abg ain sebab dia lagi tua dr ain :) hmm :') dulu memang ain ade menaruh harapan dekat dia , tapi lepas lah ramai perempuan dekat dengan dia terus hlang rasa tu. hishh -.- ain tak nak lah nampak macam terhegeh hegeh -.- so ain stop and lupakan perasaan tu. 

Masa tu dia belum kenal ain, ain kenal dia pun just tahu nama dia and orang nya . yang lain tak tahu pula :/ sampai lah satu hari tu ain betul betul tension dengan masalah2 ain, ain post lah dekat wechat.. then dia kata dia sudi jadi pendengar setia ain :) hahaaa !! kelakar pula :) ain ingatkan dia tu sombong! -.- eh tiba tiba pula dia sudi nak dengar masalah ain :)

Senang cita, dia lah satu satunya budak lelaki yg ikhlas berkawan :) and alhamdulillah antara kitorang tak de nak jatuh cinta sesama sendiri xD well , masing masing dah berpunya :) huhh :) 

Memang selalu nya ain takkan layan lelaki single ni. ain layan laki yang taken jeg :) eh ! jangan salah faham , ain bukan nak jadi perampas boyff orang :) cuma bagi ain, lelaki yang taken ni, kalau im dengan ain diorang tak melebih :) layan ain pun just kawan gitu .. kalau yg single , nanti takut pula antara kitorang terjatuh cinta. haha no way babe :) tapi ain bukan lah jenis suka layan laki -.- ain lebih suka stalk jeg . bab im im ni ain memang malas :) hihihii :') 

Banyak lah pula ain membebel kat sini xD haha, ok lah sampai sini jeg :) bye, Assalamualaikum :*



0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • 2/12/2013
  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers