Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
Kelantan !
Wednesday, 4 December 2013 • 01:59 • 0 comments

Assalamualaikum , uyoo uyoo ._. Kelantan ? huwaa esok dah nak gerak pi Kelantan .
 cepat jeg kan dah nak 5 December :/ hmm, nanti ain pergi sana naik bas :) rombongan lah katakan :) huhuu . 

By the way, ain pergi sana pun bukan untuk bercuti pun :( hm! pergi sana sebab mak punya kawan , punya anak kahwin :) so maknanya mesti ade budak poyo tu ? mesti budak poyo tu ikut -.- uyoo mampuss aku! tak suka ah macam ni. dia tu perasan aku suka dia. hishh! harap harap lah dia tak pergi sebab sakit perut ke or demam ! hahahaa *jahat nya kau ain* 

Apa lah ain ni xD boleh pula doakan orng jd tak sehat xD hahaaa main main jeg lah :) apa pun korang doakan ain selamat pergi and selamat balik tau :) hmm jauh tu kelantan :/ ain balik johor maybe 8 December :) nanti ain akan post kan apa yg best dekat sana :) 

Ok dah tak de idea nak post -.- xoxo bye Assalamualaikum!



0 Comments:

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • Teman Tapi Mesra ( TTM)
  • 2/12/2013
  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers