Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
2/12/2013
Sunday, 1 December 2013 • 23:49 • 1 comments

Hi, Assalamualaikum ♥ yay!! hihi, mesti korang tertanya tanya kan kenapa dengan 2/12/13 tu kan ? hihihii :) just tarikh yg sangat bermakna. Anniversaryy yaww! 

Memang lah ainn ade cakap kat post sebelum ni yang ain nak stop bercinta kan ? hmm okay okay.. biar ain terangkan.. *ehem ehem* macam ni, memang skrg ni ain sdg bercouple dengan sorang mamat ni.. tapi relay kitorang bukan mcm relay orang lain :) paham ? tak paham ? hmm.. even kitorang ni bercouple, tapi hubungan kitorang just macam kawan baik jeg :) takde sweet mana pun lah :) ain anggap dia abg ain even kitorang sama umur and ain lagi tua dr dia :) hihi 

harini dah genap 2 bulan dah kitorang punya relay ni :) and dah 3 minggu kitorang tak im or text or call or jumpa :( hmm rindu sangat kat dia :( agak agak korang lah kan, patut ke ain putuskan hubungan kitorang ni ekk ? haishh ain pun tak tahu lah .. dah lah tak mao pikir pasal putus putus ni.. 

selain anniversarry 2 bulan tu.. ade lagi sebab kenapa tarikh tu sangat bermakna ♥ hihi guess what ? yay !!! hari ni dah 3 bulan TG berkawan tau :) TG tu apa ? haha, maybe korang tak yah tahu.. ape pun TG ni ade lah satu group persahabatan :) yes! walaupun sebenarnya TG dah tak bersatu, ain harap sangat kitorang mcm dulu balik semula.. haissh rindu nya kat korang :( 

mesti korang dah lupa dekat FaifG kan ? takpe lah , ain harap satu hari nanti budak FaifG dengan budak TG bersatu balik :') harap sangat sangat :) korang nak tahu siapa budak budak TG and FaifG ni ? nak tahu ? hahaa ni nama nama dia :)

  • Siti Nur Ainn Binti Mohd Arshad (me)
  • Nur Balqis Shahira Binti Ahmad 
  • Nor Nabihah Binti Abd Malik
  • Nor Aisyah Binti Mael
  • Siti Sumaya Binti Usman
  • Nur Adawiyah Binti Mohd Rahimi 
  • Amiratunisa Binti Misran
  • Nor Natasya Nabiha Binti Rashidy 
  • Siti Nur Ain Binti Padzli 
  • Nur Khairunnisa Nadiah Binti Abd Karim
Sorry lah kalau nama yg ain eja ni salah :') hehe, ain nak sangat kitorang happy2 macam dekat dewan hari tu. baik pusing2, abc semua tu :') harap thun depan kita mcm tu lagi eh ? sayang korang :* muah muah muah ♥

Ok itu jeg, kalau ade apa apa yg salah , tegur tegur lah dengan ayat yang elok :) biar membina jangan membinasa :) terima kasih , Assalamualaikum.





1 Comments:

Blogger nadt einn said...

Terima Kasih Sayang, sbb dah ingatkan tarikh itu :* saya akan hargainya :* Sayang Awak Ketat-ii :*

2 December 2013 at 00:09  

Post a Comment



PASTFUTURE
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • Sayang ?
  • Alhamdulillah ~

  • Daisypath Anniversary tickers