Princess Comot
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN ASK.FM
last paper tokkaaawwww
Tuesday, 25 August 2015 • 05:37 • 0 comments

Hi mcm biasa lah kan gua rindu nak menaippppp ni :D heheh and yahh! ayat dah tunggang langgang zz! btw tadi baru je habis trial :D alhamdulillah :') tapi entah lah ek, dalam happy triial dh habis, terselit rasa marah bercampur geram. haih. ye lah mmg aku kat rumah tak baca buku pun sebab aku bukan jenis yg dah nk exam baru nk baca buku. paham paham je lah nnti nk jawab paper macam mna. bukan tiru ok! ingat balik lah apa yg cikgu ajar. even kadang kadang menyesal gak sebab tak baca buku tapi its okay. aku jawab semua berdasarkan apa yg aku tahu time beljar kat kelas.
tapi tu lah kan ade pula yg main cakap lepas je. cikgu X. bagi nama simple je lah eh X je. hhahaa. tadi time paper yg last tuu tak silap aku paper kh tau. aku actually dh siap dh jawab then adat lah kan org yang dh siap jawab exam mestilah nak pandng kiri kanan, abes takkan nak mengadap kertas je tak macam petak pula kan rasa dia lol. dhtu aku baru je pandang muka budak budak ni tetiba ckgu X tu terpandang aku. dengan muka berlagak tahu dia tu dia boleh ckp mcm ni en 
JUJUR JE LAH AINN, KALAU AWAK DAPAT 100% TAPI MENIRU TAKDE GUNA JUGA
guys can you feel me ?hahahaha kuat kot dia cakap. aku mula mula tak dgr sangat apa yg dia ckp, aku dengar dia sebut nama aku je zz. then lepas dh habis tu aku tanya mmber aku yg duduk dekat dgn dia apa yg dia ckp, pehh berasap juga lah dengar en. and guys you knw what? bukan kali pertama dia sound aku mcm tu. exam mdyear aritu pun dia sound aku gak. sumpah aku punya geram tu kan smpai takleh kawan sampai terkeluar air mata ni. apasal aim aku sey? aku berani lah sumpah depan alquran, satu huruf kt kertas mmber aku pun aku tak tgok :/ padahal budak yg dekat dengan dia tu siap keluar phone time exam. aku perati je. haissss sakit hati.... dah tadi mcm ade mood nk share story tp cerita pasal cikgu X ni terus takde nafsu nk tgok keyboard ni hahaha.

btw aku tak berdendam pun dgn cikgu tu cuma ye lah kan, korang suka ke kena sound direct pasal benda yg korang tak buat kan? zz... bye

0 comment (s) | Jom comment (s)

15102014, 28102014 - 06122014
Tuesday, 9 December 2014 • 09:57 • 0 comments
hi. assalamualaikum.
dah lama tak blogging yow! hahaha :) and ya, agak "awkward" sikit skrg ni lol.

tajuk kali ni mcm mengarut je. nombor? apa tu? hahaha its actualy tarikh. start kenal , start together gether and ya for sure perpisahan. err ayat bm sangat lah hahaha. 

15 oct 2014, wednesday.
aku sebenarnya dah lama kenal dia. cuma kenal gitu2 je sebab err entah lah sebab apa. kawan aku balqis ajak keluar sebab dah lama tak keluar. aku pun ok je sebab aku mmg suka kalau keluar dengan kawan kawan aku ni hehe. cuma time tu bihah dengan aisyah tak join. er maybe. yg join balqis and ofc dengan dia punya sehati sejiwa puding roti dia haha, asri, baby, and "dia", actually hari yg kitorang keluar tu hari tu birthday "dia" haha. kitorang pergi R&F and then cs. time tu kitorang tak rapat pun sebab "dia" tu mcm pemalu sikit haha. "dia" suka senyum. bila aku usik "dia" je nanti "dia" ketawa sikit lepastu senyum. haha maybe tak biasa kod keluar dengan budak bawah umur. haha tapi actually yg nampak mcm bawah umut tu "dia" hehe. dia comel. aku suka tengok dia senyum melting gituuuu haha cewah. and then malam pula kitorang ada birthday party er tak silap aku aini. yah maybe. jap rasa tak payah cerita kot sebab takda kena mengena haha. malam tu "dia" suruh aku send gambar "dia" so aku add lah "dia" dekat wechat. lepastu dah balik  semua "dia" tegur aku tu pun sebab nak gambar puihh haha. start malam tu selalu juga lah aku chatting dengan mamat tu. dan hampir setiap hari juga kitorang lepak. yah. lepak empat orang haha. 
semenjak haritu aku dengan "dia" makin rapat. aku pun rasa aku dh suka 'dia" haha. lepas 6 bulan setengah aku single and now skrg aku fall in love dengan orang yg aku baru rapat. haha. time tu "dia" pakai hp biasa je. so kalau tgh lepak "dia" slalu guna hp aku on twitter "dia". and "dia" tak sign out pun. rajin juga lah aku dajal tweet "dia" hehe. one day "dia" buka acc aku kat hp "dia" and "dia" tulis nama "dia" dekat bio aku. dalam hati aku dah kenapa mamat ni hilang akal ke apa haha. aku pun ikut juga lah tulis nama aku kat bio "dia" . pikir sweet ah tapi mmg sweet pun haha bagi aku lah. hehe.

28 Oct 2014, tuesday.
genap 7 bulan dah aku single and ofc lah rasa nak jadi milik seseorang tu ada. aku single pun sebab aku nak relax kan hati aku. ye lah kena game dengan ex kod siapa tak sakit hati kan haha. bagi aku single untuk masa yg lama tu membantu lah juga. hati aku skrg dah okay. aku dh boleh terima seseorang dalam hati aku(dia) 
malam tu kitorang ws, "dia" kata si pudin tu cakap kat "dia" yg kitorang ni nampak mcm couple tapi tak couple pun bla bla bla. ah sama je macam si balqis -.- elok lah tu sehati sejiwa sangat kan hahaha. aku tak tahu lah apa aku mimpi semalam, mimpi indah kot sebab lepas "dia" cerita pasal tu "dia" terus melamar aku. hahaha macam tak sesuai je ayat melamar tu. whtever lah haha. and yay skrg aku dah tak single dah. happy aku hanya Allah je yg tahu xD weeheee :) and to be honest aku banyak kali mimpi pasal "dia". aku pun pelik sebenarnya -.- sebab aku jarang mimpi boyfriend aku hahaha tapi kali ni err asik "dia" je masuk mimpi aku haha. i love him yes i really do. kali ni rasa dia lain. tak macam sebelum nya. entah lah sama ada betul betul lain or sebab aku dah lama single hahah. apa aku boleh cakap aku tak pernah tak rindu "dia". tak pernah tak sayang "dia". lol. aku agak geli lah juga dengan ayat aku sendiri hahaha.
tapi , semua tu berubah lepas "dia" dh mula kerja. mula mula aku tak lah kisah sangat tapi hari makin hari "dia" berubah. immediately . "dia" dah tak mcm dulu, aku cuma mampu pikir positive je. maybe "dia" penat sebab kerja tu yg selalu tak ws aku. kitorang pun skrg jarang jumpa. 

6 dec 2014, (10.25p.m)
malam tu "dia" ws aku. then dia kata "dia" nak putus. masa tu Allah je tahu apa perasaan aku. tapi alhamdulillah aku tak nangis. maybe sbb dh terlalu banyak air mata yg keluar pasal "dia" tu yang tak nangis lagi. "dia" kata kita boleh jd kawan boleh ws lagi boleh lepak. aku pun terima je tu semua. aku tahu Allah plan yg terbaik untuk aku. lepas je putus esok nya smpai skrg "dia" sepi. dia kata masih boleh ws boleh kawan? ah sembang! dalam hati aku selalu ckp "mana lah kau ni. ws lah aku. aku rindu kau" tapi "dia" lansung tak ws aku. 
sampai lah skrg(malam ni) , semua nya dh terjawab. maybe korang getback. wow :) apa yang aku pikirkan semua nya jadi betul2. congrats awak :) you did a great job :) 
kau pikir aku takde perasaan ke bila tengok gmbr ws kau gmbr ex kau? ingat aku takde perasaan ke? aku manusia weh aku perempuan ada hati and perasaan. apa tujuan kau datang dalam hidup aku? cuma nak hancurkan hati aku ? aku tak sangka kau mcm ni :') kau tahu tak aku still sayang kau. weh even banyak mana kau sakitkan hati aku , aku masih tetap syg kau tau. tapi ni kau balas ? apa yg jadi dengan alasan yg kau pakai time minta putus tu ? thanks bro. thanks, penat 7 bulan aku pulihkan hati aku tapi kau senang senang hancurkan dia :') thanks sangat sangat. jangan datang lagi dalam hidup aku. aku benci kau :'( even hakikat sebenar sayang aku tak pernah kurang. tapi aku cuba. aku cuba lupakan kau lupakan semua nya. 


Last word, thankyou fr everything :) 
xoxo.



0 comment (s) | Jom comment (s)

BAE :')
Thursday, 15 May 2014 • 09:49 • 0 comments
 Bae ? semua orang tahu kan apa maksud dia ? haha ok :') bae ? em ainn single :p takde boyfriend pun ! tapi kawan special tu ada lah seorang :') nak tahu siapa ? eh tak payah lah tahu :p haha xD ainn kawan dengan dia dari ainn form 1 lagi. Dulu kitorang banyak kali gaduh :/  banyak sebab . tapi em .. benda yang lepas tak payah lah kita pikir kan xD ainn cerita pasal dia ni pun sebab ainn bosan then tiba tiba terpikir kat dia xD 

Awak? thanks sebab awak selalu bagi Ainn semangat :') Bila ainn ada masalah awak selalu ada untuk ainn :') awak lah kawan lelaki yang ainn paling rapat :') pernah juga dulu ainn suka dekat awak. tapi ainn tahu awak tak kan pernah suka dekat ainn. so ainn biarkan je lah perasaan tu hilang dengan sendiri :') tapi sekarang ni dia macam muncul balik :/ entah lah wak.. kita maybe rapat. tapi kita just rapat dalam fon je :') bila jumpa pun pandang2 je :') tegur pun jarang.. ainn teringin jugak kita jadi kawan rapat dekat luar. means kita tegur tegur. gurau gurau, tapi tu semua hanya mimpi kod :/ haishhh :')

Kadang kadang ainn terpikir. kenapa awak tak tegur ainn :/ kenapa awak jarang berbual dengan ainn bila kita jumpa kat sekolah ? tapi bila awak dengan budak tu, awak okay je. ainn kadang kadang jeles juga bila tengok awak berbual bergurau dengan budak tu. tapi ainn diam je. siapa ainn nak jeles kan? kita ni pun just kawan je :') kedudukan kita yg paling rapat pun yang masa sukantara kat sekolah tu :') maybe awak tahu bile ? :) tak nak lah bagitahu~ hehe . 

Apapun ainn terima kasih sangat kat awak. Ainn tak tahu nak balas semua kebaikan awak selama ni~ Ainn selalu cerita kat awak pasal hidup ainn kan ? ainn harap awak tak rimas dengan ainn .. sebab awak lah satu satunya orang yg sudi dengar semua nya. tapi ainn tak de lah cerita semua msalah ainn kat  awak. kalau ade yang ainn sanggup pendam. ainn cuba pendam. tapi kalau tak boleh nak pendam.. ainn cerita kat awak :') ainn harap awak akan slalu ade time ainn susah or senang :')

Ainn minta maaf kalau dulu ainn banyak sakit kan hati awak, ainn ego and selfish. tapi percaya lah. ainn buat tu semua bersebab. ainn tak nak orang lain rampas awak dari ainn. nanti ainn dah takde kawan mengadu :/ tapi , ainn tengok awak happy je dengan budak tu. sebab tu ainn lepas kan awak. lama jugak kan dulu kita tak bertegur ? asal kita chatting je mesti gaduh :') rindu betul conversation lama lama kita. nak baca macam mana. fon ainn rosak :'( sedih sangat. emm :')  apa pun thankyou sebab awak masih ada bila ainn perlukan :') iloveyou bae :) xoxo,bye!


0 comment (s) | Jom comment (s)

Ya Allah :')
Tuesday, 13 May 2014 • 09:23 • 0 comments
 
Hye guys :') dah lama tak post ~ em rindu nya :p haha ngada ngada nya ainn ni :p banyak lah nak ceritakan kali ni. Tapi tak tahu lah sempat ke tak nak cerita ni haa. sekrang pun dah pukul 12.00 a.m. 

Sebelum tu nak ucapkan Happy Mothers Day !! untuk semua wanita yang bergelar ibu dan juga untuk my mom :) Fawziah Abdullah :* mak, terima kasih sebab jaga ainn selama ni. terima kasih sebab sabar dengan perangai anak mak yang satu ni. ainn doakan mak bahagia selalu dan dipanjangkan umur :* youre the best mom :) 

Hmm bulan ni banyak benda terjadi dalam hidup ainn. suka duka ade :) exam dah dekat. eh ? em bukan dah dekat . tapi mmg dah dekat gila gila ni haa. esok exam. insyaallah esok ainn boleh jawab semua nya :) esok ainn exam bahasa melayu je :) tapi hmm. bila nak dekat exam ni ade pula satu masalah dtg pd ainn :( nak cerita kat sini tapi . hm nanti lah ainn cerita :') ainn skrg nak berubah. ainn yg sekarang bukan ainn yg dulu. ainn nak berubahhhhh!! tk nak jadi gila gila lagi dah . pendiam ? hm insyallah lah. 

ni semua terjadi masa hari sabtu baru baru ni :') tabahkan hati mu ainn :') baru je semalam ainn nangis. tapi seorang pun tak tahu :') diorang tak tahu and takkan amek tahu pasal ainn. ainn tak penting pun :') tapi masih terpikir lagi masalah tu. ainn tak tahu lah macam mana nak mula :( tapi hati ni hancur sangat :( ya allah.. tolong lah ainn. ainn takk kuat dah nak pendam semuanya.. ainn nak luahkan tapi ainn tak ready. lagipun kalau ainn luahkan sekrang , dengan diorang semua pun ikut stress. dah lah exam esok :( one more ainn tak yakin. ainn tak rasa kalau ainn luahkan semuanya dorang akan paham perasaan ainn :( 

agak agak lah eh, kalau ainn luahkan semuanya, diorang akan menangis tak ? diorang akan menyesal tak ? diorang akan pikir tak semua ni ? ade tak semua ni belaku ? hm ainn tak rasa semua tu akan terjadi.. ya allah :'( tolong ainn..ainn tak tahu nak cerita masalah ainn ni pada siapa :( ade lah jugak ainn cerita masalah ni kat 2 orang. tapi ainn tak tahu lah diorang ni paham situasi ainn or diorang sje sje buat buat paham :'/ masa ainn cerita kat 2 orang ni. ainn tahan je air mata :'( tapi yg lagi seorang ni ainn tak boleh tahan air mata.. and ainn nangis . tapi ainn rasa dia tak tahu kod ainn nangis. sebab ainn cerita kat dia dalam wechat. takkan lah dia nampak pula kan yg ainn nangis :') 

ainn kalau boleh nak lari dari semua ni. ainn nak pergi jauh sejauh jauhnya. tapi nak buat macam mana. request ainn yg nak pindah kl tu pun mak ainn kata tak boleh :( lagipun ade sorang kawan ainn ni tak bagi ainn pindah :/ ok lah ainn takkan pndah. tapi as long as awak still sekola situ ok kawan ? :') sebab ainn mmg perlukan awak :') awak je tempat ainn luahkan semua perasaan ainn .. thanks lah awak sebab awak masih sudi dengar masalah ainn :') ainn syg awak :') tapi ainn harap awak jaga k cite yg ainn pernah bagitahu kat awak ? pls jangan bgtahu org lain :( ainn percayakan awak sepenuhnya.. terima kasih kk awak :* 

ada lagi nak cerita , tapi tengok lah nanti ada masa ainn sambung cerita :') now, ainn nak rehatkan otak. nak tidur dah :') goodnight bloggers ! assalamualaikum. xoxo !

wish me luck in my midyear exam! tq muchxx


0 comment (s) | Jom comment (s)

The End!
Tuesday, 18 February 2014 • 05:47 • 0 comments

Hello Assalamualaikum :) tamat lah sudah persahabatan kita. setahun lebih je ain kenal awak :D takpa , tak kesah dah semua tu :') dah biasa kehilangan :D hahah lol -.- ayat jiwang lah ea :p act lepas gaduh haritu kitorang dah berbaik. siap sweet2 lagi. then tanpa sebab munasabah kitorang terus tak berhubung antara satu sama lain. dia lebih pada perempuan tu. 
Ain tak terasa hati pun. sebab ain dah tahu kita memang tak boleh dan tak akan berbaik untuk selama lamanya. hahaha gila suda! thankyou lah sebab pernah dgr cerita cerita ain :') hargai sngat..
Buang semua perasaan jauh2. dah tak nak lagi dah rasa sakit. ain pun ada perasaan :') sedih juga bila pikir pasal kita. *kita? ok lol* haha tulis post ni pun air mata dah bergenang. dengan dengar lagu yg betul2 sama macam situasi ain pula tu -.- takpa. ni last ain nangis sebab awak ok :) lepas ni tak dah. ain nak lupakan awak. act tak nak pun buat. tapi ain terpaksa buat. ain tak boleh terus macam ni. derita sangat! 
Sekrang ni rasa benci mula hidup dlm hati ni :/ kenapa lah ea. ain sendiri tak paham.. ain ada post momment pasal kita. lepastu awak kata takya ungkit kan? ok :) janji tak buat lagi! kita buat macam tak pernah kenal ok ? :') tu kan yang awak nak ? hahaha best lah kan :) takpe .. buat lah apa awak nak buat -.- ain takkan ganggu hidup awk lagi. kalau rindu pun ain akan cuba buang rasa tu. ok? stranger ? hee :') 
ain post ni pun tak minta pun simpati dia.. and tak mintak pun dia baca semua ni.. just post it. blog ni dah macam diary ain :') hahaha :) apa pun.. mulai skrg, awak boleh anggap kita ni udara. yang ade dekat sekitar awak tapi awak tak nampak. ok cun :) last post pasal awak, bye! xoxo!

Dear perempuan, awak dah puas ? ok haha macam jahat je ayat tu -.- tolong jangan rampas lagi apa apa dr aku . dari kawan kawan aku. kau dah amik dia kan ? so please -.-


0 comment (s) | Jom comment (s)

Bosan
Friday, 14 February 2014 • 07:43 • 0 comments

Hola guys :) kali ni taknak cerita pasal bende lain -.- korang ? korang mesti bosan kan tengok blog Ainn ni ? ye lah skin sama je. tak geti geti nak tukar ke Ainn oi :3 hehe cakap kat diri sendiri sat :p Ainn pun bosan tgok blog Ainn . takde perubahan xD kikiki :p memang lah nak tukar skin tapi tak tahu lah nak pakai skin apa -.- ade cadangan tak ? takpun akak akak senior yang pandai edit skin tu, edit kan lah blog comot Ainn ni.. biar dah tak comot dah xD huhuu :) 

Takpe lah, if ade masa ainn aku cari skin yang comel comel k , tu pun nanti bila ainn dah tak busy :) sekarang ni pun curi curi blogging xD homework diketepikan kejap :p heheh... itu je nak post ! hope korang enjoy dengan blog ainn ni :) xoxo bye!

13/2 : im taken :) alhamdulillah :) btw kepada Encik Fruitheart, anda makin sombong ye dengan saya :'/ hmm okay takpa, anda kan dah taken xD hihihi :p ehem ehem . encik fruitheart tu just kawan saja :) hehehe kita dah ade buah hati ler :*


0 comment (s) | Jom comment (s)

Rindu ?
Friday, 7 February 2014 • 20:34 • 0 comments

Hello :) hm :') tak tahu nak mula dari mana . tapi .... ok ok sat naa :D 

Awak kata kita tak rindu awak sebab kita tak pernah tegur awak ? awak tahu ? tiap malam kita pikir awak, kita selalu bayangkan yang kita macam dulu lagi :') sampai kan masa kita gaduh dengan awak tu, kita termimpi mimpi awak :'( tapi kita bersyukur lah sebab mimpi tu buat kita punya rindu terubat :') awak pe tahu ? selalu cakap kita tu ini . kita rindu sangat kat awak, tapi tak dpat diungkap dengan kata kata sebab kita betul betul rindu nak membebel kat awak :/ Hanya Allah je tahu wak, besar mana rindu kita kat awak .. 

Ye, memang kita tak tegur awak. sebab apa, sebab kita tahu mesti nanti gaduh lagi. kita kan degil, ego! kita harap sangat awak faham kita :') haihh. apa kita mampu buat,  just berdoa je dekat Allah :') awak tahu, kita stress gila pikir kan pasal masalah kita ni :( tapi awak ? hm tak nak lah cakap banyak, nanti makin bergaduh.. 

Awak nak kita lupakan awak ? and awak kata awak try lupakan kita ? hm sampai macam tu sekali eh wak ? mengalir air mata kita baca wc awak tu :') sentap gila wak! maybe antara kita dah tak boleh nak berbaik. Aih tak pe lah maybe itu yang terbaik kod bagi awak :') ok awak nak macam tu, kita try ! tapi kita tak boleh :'( hm Ya Allah .. kita kena kuat ! yes .. hm kita sayang awak , kalau itu yang awak nak, takpe lah.. apa pun rindu awak :') rindu awak yang dulu :')

xoxo, bye!


0 comment (s) | Jom comment (s)
The Princess
Hye Assalamualaikum and Annyeong Haseyo Chingus ! Just be nice here. Dah singgah tu Follow lah sekali. Hehehe xD And jangan lupa tinggalkan jejak awak dekat cbox saya. Ohh lupe call me Ainn. Thankyouuu !



KOTAK BERCELOTEH


  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • No harsh word available
  •  Alien Datang Singgah

    Follower Tersayang

    STATUS POYO

    >> Yay!siap edit! tapi comot >.<
    date : 27/11/2013
    at: 12pm


    >> He's mine now! hehe~
    date : 2/10/13
    at: 9.30pm


    >> mula aktif Ber-Blogger
    date: 1/1/2013
    at: 2.00pm

    BLOG ARCHIVE

  • last paper tokkaaawwww
  • 15102014, 28102014 - 06122014
  • BAE :')
  • Ya Allah :')
  • The End!
  • Bosan
  • Rindu ?
  • Sekian lama
  • Kelantan !
  • Teman Tapi Mesra ( TTM)

  • Daisypath Anniversary tickers